Veilig

Bij DealDirect bestel je veilig en vertrouwd.
Op DealDirect vind je een energie- en telecomaanbiedingen, waarbij DealDirect fungeert als winkel. Je gaat dan ook een contract aan met energiedirect.nl, Essent (vanaf hier ‘energieleveranciers’ genoemd) of hollandsnieuwe en niet met DealDirect. Ook alle eenmalige en maandelijkse kosten zullen door de leverancier in rekening worden gebracht. Je betaalt dus aan de leverancier en niet aan DealDirect.

Keurmerk
Als onafhankelijke organisatie certificeert Stichting Qshops keurmerk bedrijven die op afstand verkopen. Zij hebben dus gekeken of DealDirect betrouwbaar is. Als gecertificeerd bedrijf committeert DealDirect zich aan de gedragscode en aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Meer informatie over ons certificaat is te vinden op de website van Qshops.

QShops-Partner

Voordelig

De voordeligste energie- en telecomdeals bestel je bij DealDirect!
Doordat wij rechtstreeks met energieleveranciers en telecomproviders samenwerken en zij bij je thuis leveren, worden er geen overbodige kosten van winkels, logistiek en hoofdkantoren gemaakt. Het voordeel wat dit oplevert gaat rechtstreeks naar jou als klant in de vorm van een uniek welkomstcadeau!

Zo voordelig uit ben je nergens anders!

Vertrouwd

DealDirect is het vertrouwde adres voor de beste deal.
DealDirect is opgericht in 2009 en is een handelsnaam van Online Supply B.V.
Sindsdien is dealdirect.nl het vertrouwde adres voor de voordeligste energie- en telecomdeals. Reeds tienduizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan!

Je bestelling op dealdirect.nl wordt rechtstreeks door de leverancier bij je thuis geleverd. Ook service en garantie nadat je besteld hebt worden rechtstreeks door onze leveranciers aan je verleend. Ook alle eenmalige en maandelijkse kosten zullen door de leveranciers in rekening worden gebracht. Je betaalt dus aan de leverancier en niet aan DealDirect.

Dankzij deze unieke samenwerking die Online Supply heeft zijn leveranciers is dealdirect.nl het vertrouwde adres voor de voordeligste energiedeals en telefoonabonnementen.
Online Supply B.V.
Prins Hendrikkade 187
1011 TD Amsterdam
KvK nummer 24429909