Is DealDirect betrouwbaar?

By 9 september 2015 Algemeen No Comments

Ja, DealDirect is betrouwbaar. DealDirect is opgericht in 2009 en een handelsnaam van Online Supply B.V. Sindsdien is DealDirect.nl het vertrouwde adres voor de voordeligste energiedeals en telefoonabonnementen. Reeds tienduizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan!

Contactgegevens Online Supply 
Online Supply B.V.
Van Mierenveldstraat 9
1071 DW Amsterdam
KvK nummer 24429909

Beveiligde internetverbinding (SSL)
Als je één van onze aanbiedingen besteld wordt de verbinding tussen jouw computer en DealDirect.nl beveiligd. Er word een beveiligde verbinding tot stand gebracht met de SSL-techniek (Secure Socket Layer). Om gebruik te maken van deze SSL-verbinding heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in de adresbalk van je browser. Door deze, op internet gangbare techniek, worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd.

Keurmerk
 Als onafhankelijke organisatie certificeert Stichting Qshops keurmerk bedrijven die op afstand verkopen. Zij hebben dus gekeken of DealDirect betrouwbaar is. Als gecertificeerd bedrijf committeert DealDirect zich aan de gedragscode en aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Meer informatie over ons certificaat is te vinden op de website van Qshops.