Bespaar op vaste lasten, overstappen loont!

By 21 februari 2018 Algemeen No Comments
energierekening

Al jaren aangesloten bij dezelfde energie aanbieder? Misschien betaal je dan maandelijks veel te veel voor jouw energie. Tegenwoordig zijn er veel leveranciers van energie, zij willen jou allemaal graag als klant. Overstappen loont daarom. Je kunt bij veel aanbieders een welkomstpremie-, -bonus, -korting of –cadeau krijgen.

Bij DealDirect kun je ook wisselen van energie aanbieder, zo vergelijk je 1-, 2- en 3-jarige energie contracten met een leuk welkomstkado. De kado’s lopen uiteen van cashbacks tot cadaeaukaarten en tablets tot de allernieuwste gadgets.

Stap je over, dan bespaar je met gemak tientjes op je maandelijkse kosten. Slaap dus niet langer, en kijk bij wie jij voordeliger uit bent.

Verlaag je vaste lasten

Wil je jouw vasten lasten verder verlagen? Kijk ook eens naar je telefoonabonnement, wellicht kun je makkelijk besparen op je maandelijks kosten door een goedkope Sim Only af te sluiten. Je betaalt dan niet maandelijks voor een toestel, slechts voor de kosten van je minuten en MB’s. Voor het vergelijken van Sim Only kun je het best terecht bij een gerenommeerde vergelijker. Bekijk daarom de aanbiedingen op SimOnly.com.

Aan de hand van een aantal eenvoudige klikken, vergelijk je wat jij belangrijk vindt. Zo kun je de inhoud van het abonnement, de service van de provider, de dekking en snelheid van de netwerken vergelijken. Jij bepaalt dus zelf wat voor jou belangrijk is.

Het antwoord op de vraag “Loont het om over te stappen?”: Ja, overstappen loont!