energiedirect aanbiedingen

Profiteer van energiedirect aanbiedingen, exclusief op DealDirect

energiedirect aanbiedingen ban

Groene Stroom & Gas van energiedirect

Kies nu voor Groene Stroom & Gas van energiedirect en ontvang van DealDirect een uniek cadeau! Je profiteert van exacte dezelfde energietarieven en wordt direct klant. Kies bijvoorbeeld voor een bol.com cadeaukaart van €100!

Hoe werkt de overstap naar energiedirect?

✓ Ontvang een bevestigingsmail van DealDirect
✓ energiedirect zegt jouw eventuele huidige energiecontract op
✓ Binnen 7 dagen neemt energiedirect contact op
✓ Jij geeft je meterstanden online door aan energiedirect
✓ De nieuwe levering wordt gestart

Let op: alle energiedirect aanbiedingen zijn alleen verkrijgbaar op DealDirect.

energiedeals bol
energiedirect energie

energiedirect aanbiedingen

Bij alle energiedirect aanbiedingen stap je voor één jaar over naar Groene Stroom & Gas. En naast dat je hartstikke groen bezig bent, ontvang je alleen bij DealDirect een uniek welkomstcadeau bij deze aanbiedingen. Onze aanbiedingen zal je dan ook niet tegenkomen op de website van energiedirect.

over energiedirect

energiedirect is de online prijsvechter van Essent en staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Sinds 2002 zijn er al 700.000 klanten overgestapt en inmiddels heeft energiedirect de Gouden Energie Award gewonnen van 2014-2015 en waren zij de beste klantadviseurs van 2014.

energiedirect dealdirect

energiedirect aanbiedingen via DealDirect

Bij alle energiedirect aanbiedingen wordt je direct klant. Het enige wat anders is dat je via DealDirect een uniek welkomstcadeau krijgt. Net zoals alle andere klanten krijg je toegang tot de uitstekende klantenservice en de online omgeving van energiedirect. Alleen voor de garantie kan je bij DealDirect aankloppen, aangezien de welkomstcadeaus exclusief bij DealDirect beschikbaar zijn. Wacht niet lang met de energiedirect aanbiedingen, aangezien ze allen tijdelijk zijn!

energiedirect actie