Er is geen leuker cadeau dan een bol.com cadeaukaart, toch? Voor iedereen is een cadeaukaart van de grootste webshop van Nederland een praktsich cadeau. Of je nu een elektrisch apparaat, boek of e-book, gereedschap of parfum wilt kopen, alles is mogelijk. Helemaal leuk als je deze bol.com cadeaukaart gratis krijgt.

Hoe is bol.com zo groot geworden?

Bol.com is niet altijd zo groot geweest als dat het nu is, bij de start bestond het aanbod nog uit boeken en CD’s. Consumenten konden er terecht voor alle nieuwe releases, net als bij andere grote partijen. Naar mate het bestellen via internet steeds populairder werd, groeide de populariteit van de webshop bol.com. Al snel volgde de uitbreiding van het assortiment met elektronische apparatuur, gereedschappen en andere artikelen. Nu de webshop niet meer weggedacht kan worden uit het winkelbeeld, is de webwinkel belangrijker dan ooit. Het groeit zelfs door naar een platform waar andere aanbieders ook hun producten kunnen verkopen.

Inmiddels is bol.com uitgegroeid tot een Nederlandse Amazon met uiteindelijk ook de bol.com cadeaukaart. Inmiddels een begrip in Nederland, want wie kent het blauwe pasje van bol.com nu niet? Altijd een leuke gift voor een verjaardag, met slagen of voor vader- of moerdag.

Energie met gratis bol.com cadeaukaart

Het krijgen van een bol.com cadeaukaart is altijd leuk, dat hoeft niet per se van vrienden of familie te zijn. Een cadeaukaart kun je ook gewoon krijgen als welkomstgeschenk van bedrijven waar je een product afneemt. Stap bijvoorbeeld slim over op een energiecontract en ontvang zonder zelf iets te doen een gratis bol.com cadeaukaart.

bol.com cadeaukaart bij eneriedirect.nl deals

Wil jij een slimme overstap maken naar een energieleverancier waar je niet te veel betaald en ook nog eens een cadeau krijgt? Bij DealDirect is het mogelijk, je stapt over op de voordelige groene stroom en gas van energiedirect.nl en krijgt nadat je de eerste factuur betaald hebt een gratis bol.com cadeaukaart thuisgestuurd.

Bekijk alle energiedirect.nl deals met cadeaukaart >

Verschillende waarden cadeaukaart

Bij DealDirect kies je voor voordelige energie met een uniek cadeau. Zoals de overeenkomsten voor groene stroom en gas voor 1 of 2 met een bol.com cadeaukaart. De kaarten hebben verschillende waarden, afhankelijk van de looptijd van jouw overeenkomst. Dit varieert van 75 Euro tot 100 Euro. Een ding is zeker, de deals van DealDirect zijn uniek en daarmee dus niet elders te krijgen. Jij bent als klant daarom bij DealDirect aan het juiste adres.

Wanneer je jouw energie contract afsluit via DealDirect, krijg je de stroom en gas altijd direct van de energieleverancier. De cadeaukaart ontvang je van DealDirect in samenwerking met bol.com.

Inwisselen cadeaukaart

Wanneer je jouw cadeaukaart in wilt wisselen, zijn er twee opties om jouw code in te voeren. De eerste optie is inloggen in jouw reeds bestaande account, hier vind je in het menu een kopje cadeaukaarten en korting. Hier is het mogelijk om het pasnummer en de bijpassende pincde in te voeren. Je kunt nu bestellen en de cadeaukaart bij het afrekenen selecteren. Kies je voor optie twee, dan zoek je eerst jouw product uit, selecteert het product om vervolgens naar de winkelmand te gaan om af te rekenen. Je kunt tijdens het afrekenen het pasnummer en de code opgeven om de bol.com cadeaukaart te verzilveren.